Koken in de tuin


“COOKKING”                         Naar onze producten!

 Bogracs Heksenketels

  • Producten voor het traditioneel buiten koken (in de tuin) volgens Hongaarse traditie.
  • Vuurschalen
  • wok
  • RVS roosters
  • Tri-pots
  • Heksenketels (goulash)
  • Emaile pannen

Goulash

 

Traditionele bereidingswijze:

Goulash of goelasj (HongaarsGulyásKroatischGulašRoemeensGulaşPoolsGulaszTsjechischGulášDuitsGulasch) is de Hongaarse nationale schotel en is een soep. De sterk ingedikte variant is een vleesstoofpot (in het Hongaars Pörkölt genaamd – dit is wat meestal goulash genoemd wordt). Er zijn veel varianten van goulash, bijvoorbeeld met rundvleesschapenvleesvarkensvlees en vis. Deze laatste is een zeer pikante variant.

Niet alleen in Hongarije maar ook in andere Centraal- en Zuidoost-Europese landen, zoals in DuitslandRoemenië en het voormalige Joegoslavië is goulash populair.

Recept:

Goulash wordt normaal bereid in een grote ketel (Hongaars: bogrács) die men boven een houtvuur hangt. Dan wordt het gerecht “bográcsgulyás” genoemd.

De bereiding duurt een aantal uren, waarbij men voortdurend in de soep roert en kokende vleesbouillon of water toevoegt. Naast het vlees zijn de andere ingrediënten meestal:

Contact
tel: 072-260 01 10 / e-mail: info@toptuinservice.nl

Neem alvast een voor proefje: http://www.youtube.com/channel/UCx1XgJtMQstMRsSmLfGoBmg

U vindt ze in onze showroom aan de Beukenlaan 23 te Heerhugowaard.

Heeft u een ander model gezien wij kunnen dat speciaal voor u bestellen.

Naar onze producten!