Terrasoverkappingen


Genieten van het buitenleven met een Aluminium  veranda of houten overkapping van Top Tuinservice.

“Overkappingen/veranda’s” ze zijn er in verschillende uitvoeringen, kleuren en voor verschillende doeleinde. Een Terrasoverkapping of verandadak om onder te loungen, los in de tuin of bevestigd aan de gevel. Of een overkapping(serre) als verlengstuk van uw woonkamer met eventueel glazen wanden en deuren. Of zelfs een voor uw auto, al noemen we die dan een carport. Allen geven extra sfeer en mogelijkheden aan zowel uw tuin als woning. U combineert hiermee het comfort van binnen met het heerlijke buitenleven. Geniet nog meer van het leven, net zoals de bewoners van mediterrane landen die hun tuin en veranda centraal hebben staan, en daar gezellig eten en drinken met familie en vrienden. Hoewel Nederland niet het zelfde klimaat kent als die van warme zuidelijke landen, kun je hier toch zeker wel profiteren van een veranda overkapping

Video impressie Bosco

Advies over uw veranda

Bij de aanschaf van een veranda overkapping heeft u natuurlijk zo uw eigen wensen. Zeker voor de uitvoering en vorm van uw veranda, maar ook voor het soort gebruik. Deze wensen, de grootte,vorm van uw tuin en huis bepalen wat de beste keuze is. U heeft de keuze uit materiaalsoort, uitvoering, vorm en kleur. Wilt u een houten of aluminium veranda overkapping, met dichte of glazen schuifwanden? Geen probleem!

Comfort

Het verhogen van de comfort van uw veranda overkapping kan middels vele opties zoals, zij-spieën, zij-wanden, glazenschuifwanden, verlichting, warmte heaters e.d. Het is allemaal mogelijk! Top Tuinservice bied met al haar kennis, hulp om de juiste overkapping te kiezen. Top Tuinservice levert en plaatst veranda en overkappingen in aluminium en hout van de merken Deponti, Aluxe en Rainbowsol.

Weet u zelf al zeker wat u wilt, in onze producten afdeling vindt u wellicht de overkapping die u zoekt.

 

Heeft u vragen? bel ons: 072-260 01 10 en 06-13613708 of per email: